Webinar Ice Cream Technology Επίπεδο 1

260,00

Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Θεματολογία σεμιναρίου:

  • Θεωρία τεχνολογίας για τα παγωτά
  • Aνάλυση νομοθεσίας
  • Βασική συνταγή λευκής βάσης για όλα τα παγωτά (Base 50)
  • Ολοκληρωμένο booklet συνταγών (παγωτό φυστίκι, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα & banoffee)
  • Διαδικασία παρασκευής
  • Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων
  • Βασικοί παράμετροι τεχνολογίας παγωτού
  • Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
  • Σχετική γλυκύτητα (POD)
  • Aναλυτικός πίνακας συνταγών & διατροφικές ετικέτες
  • Ερωτήσεις – απαντήσεις

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Υλικό θεωρίας
  • Υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
  • Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την κατοχύρωση της θέσης σας απαιτείται 50% προκαταβολή, ενώ η εξόφληση πραγματοποιείται πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.