Webinar Ice Cream Technology Επίπεδο 1
€260,00
Περιγραφή
Θεματολογία σεμιναρίου:
- Θεωρία τεχνολογίας για τα παγωτά
- Aνάλυση νομοθεσίας
- Βασική συνταγή λευκής βάσης για όλα τα παγωτά (Base 50)
- Ολοκληρωμένο booklet συνταγών (παγωτό φυστίκι, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα & banoffee)
- Διαδικασία παρασκευής
- Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων
- Βασικοί παράμετροι τεχνολογίας παγωτού
- Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
- Σχετική γλυκύτητα (POD)
- Aναλυτικός πίνακας συνταγών & διατροφικές ετικέτες
- Ερωτήσεις – απαντήσεις
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
- Υλικό θεωρίας
- Υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
- Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
- 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την κατοχύρωση της θέσης σας απαιτείται 50% προκαταβολή, ενώ η εξόφληση πραγματοποιείται πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.