Βean to Bar Webinar Course (Level 1):

270,00

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ώρες (Παρουσίαση, Ερωτήσεις – Απαντήσεις)

Τρόπος Διεξαγωγής: Το webinar αυτό διεξάγεται με δύο τρόπους:

• Prive
Ημερομηνίες Διεξαγωγής Prive: Κατόπιν συνεννόησης
Κόστος Συμμετοχής: 270 ευρώ
-30% Για χρήστες του λογισμικού FnA Method (190 ευρώ τελική τιμή στην Prive Συνεδρία)

• Group
To σεμινάριο πραγματοποιείται σε γκρούπ μικρών τμημάτων σε καθορισμένες μέρες και ημερομηνίες:
Ημερομηνίες Διεξαγωγής Group:
Ώρες διεξαγωγής: 18:00-20:00
Κόστος Συμμετοχής (Group) : 220 ευρώ
-10% Έκπτωση για μαθητές σχολών (198 ευρώ τελική τιμή)

Κάντε κράτηση του σεμιναρίου μέσω email στο info@fna.gr, +306940204963 ή επικοινωνήστε μαζί μας στα social media: @fna.company

Κατηγορία:

Περιγραφή

Θεματολογία Σεμιναρίου:
➢ Ιστορική Αναδρομή και Παραγωγή Σοκολάτας
➢ Σημειώσεις Συνταγών (Σοκολάτα 70%, Σοκολάτα Γάλακτος, Λευκή Σοκολάτα, Gianduja, Σοκολάτα Φρούτου)
➢ Τρόπος Παραγωγής Σοκολάτας Bean to Bar
➢ Τεχνολογική Ανάλυση Μicron Σοκολάτας – Grindometer
➢ Ανάλυση συνταγών και υπολογισμός αναλυτικού Πίνακα.

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

• Υλικό Θεωρίας (pdf σημειώσεις)
• Βεβαίωση Παρακολούθησης (Ηλεκτρονική)
• 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method.

Σημαντικές Σημειώσεις για το Webinar:
✓ Η εισήγηση του σεμιναρίου γίνεται σε online σύνδεση μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
✓ Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της παρακολούθησης έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους μέσα από το online chat, καθώς στο τέλος της παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.

Ο σύνδεσμος του σεμιναρίου θα σας αποσταλθεί 1 ήμερα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του.