Βean to Bar Webinar Course (Level 2):
€350,00
Περιγραφή
Θεματολογία Σεμιναρίου:
➢ Εισαγωγή στους υπολογισμούς (Υπολογίζουμε και αναλύουμε την προδιαγραφή μιας σοκολάτας, %Ξηρό Κακάο, %Βούτυρο Κακάο).
➢ Αποκωδικοποίηση πληροφοριών ετικέτας προϊόντων.
➢ Νομοθεσία Σοκολάτας, Oρισμοί και κατηγοριοποίηση Προϊόντων
➢ 10 Βάσεις Συνταγών (Σοκολάτα 70%, Σοκολάτα Γάλακτος, Λευκή Σοκολάτα, Gianduja, Σοκολάτα Φρούτου εκ των οποίων 3 συνταγές Sugar & Lactose Free)
➢ Δημιουργία Προϊόντων Sugar Free & Lactose Free (Vegan, Vegetarian)
➢ Τρόπος Παραγωγής Σοκολάτας Bean to Bar
➢ Τεχνολογική Ανάλυση Μicron Σοκολάτας
➢ Τεχνολογική Ανάλυση Πρώτων υλών
➢ Ανάλυση συνταγών και υπολογισμός αναλυτικού Πίνακα για τις συνταγές.
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
• Υλικό Θεωρίας (pdf σημειώσεις)
• Βεβαίωση Παρακολούθησης (Ηλεκτρονική)
• 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method.
Σημαντικές Σημειώσεις για το Webinar:
✓ Η εισήγηση του σεμιναρίου γίνεται σε online σύνδεση μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
✓ Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της παρακολούθησης έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους μέσα από το online chat, καθώς στο τέλος της παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.