Βean to Bar Webinar Course (Level 2):

350,00

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

Διάρκεια Σεμιναρίου: 2.5 ώρες (Παρουσίαση, Ερωτήσεις – Απαντήσεις)

Τρόπος Διεξαγωγής: Το webinar αυτό διεξάγεται μόνο σε prive επίπεδο εφόσον έχει πραγματοποιηθεί το επίπεδο 1:

• Prive
Ημερομηνίες Διεξαγωγής Prive: Κατόπιν συνεννόησης
Κόστος Συμμετοχής: 350 ευρώ
-30% Για χρήστες του λογισμικού FnA Method (245 ευρώ τελική τιμή στην Prive Συνεδρία)

Κάντε κράτηση του σεμιναρίου μέσω email στο info@fna.gr, +306940204963 ή επικοινωνήστε μαζί μας στα social media: @fna.company.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Θεματολογία Σεμιναρίου:
➢ Εισαγωγή στους υπολογισμούς (Υπολογίζουμε και αναλύουμε την προδιαγραφή μιας σοκολάτας, %Ξηρό Κακάο, %Βούτυρο Κακάο).
➢ Αποκωδικοποίηση πληροφοριών ετικέτας προϊόντων.
➢ Νομοθεσία Σοκολάτας, Oρισμοί και κατηγοριοποίηση Προϊόντων
➢ 10 Βάσεις Συνταγών (Σοκολάτα 70%, Σοκολάτα Γάλακτος, Λευκή Σοκολάτα, Gianduja, Σοκολάτα Φρούτου εκ των οποίων 3 συνταγές Sugar & Lactose Free)
➢ Δημιουργία Προϊόντων Sugar Free & Lactose Free (Vegan, Vegetarian)
➢ Τρόπος Παραγωγής Σοκολάτας Bean to Bar
➢ Τεχνολογική Ανάλυση Μicron Σοκολάτας
➢ Τεχνολογική Ανάλυση Πρώτων υλών
➢ Ανάλυση συνταγών και υπολογισμός αναλυτικού Πίνακα για τις συνταγές.

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
• Υλικό Θεωρίας (pdf σημειώσεις)
• Βεβαίωση Παρακολούθησης (Ηλεκτρονική)
• 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method.

Σημαντικές Σημειώσεις για το Webinar:
✓ Η εισήγηση του σεμιναρίου γίνεται σε online σύνδεση μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
✓ Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της παρακολούθησης έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους μέσα από το online chat, καθώς στο τέλος της παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.

Ο σύνδεσμος του σεμιναρίου θα σας αποσταλθεί 1 ήμερα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του.