Θέλεις να γνωρίσεις την τεχνολογία του παγωτού;
Λάβε το δωρεάν pdf και ξεκίνα την μελέτη!

Τι θα μάθεις στα σεμινάρια μας:

  • Μέσα από one-to-one σεμινάρια διάρκειας 2 έως 5 ημερών, αναλύουμε την τεχνολογία των πρώτων υλών και μαθαίνουμε τις απαραίτητες παραμέτρους για να δημιουργείς τις δικές σου συνταγές από το μηδέν. 
  • Γνωρίζεις την τεχνολογία των πρώτων υλών και το πώς αυτές συμπεριφέρονται μέσα στις τελικές συνταγές.
  • Πώς τα σάκχαρα επηρεάζουν μια συνταγή παγωτού
  • Πως να ρυθμίζεις την θερμοκρασία σερβιρίσματος σύμφωνα με τις ανάγκες του καταστήματος σου
  • Πως να αποφύγεις την ”αμμώδη υφή” του παγωτού έπειτα από μακρά αποθήκευση στην κατάψυξη
  • Πώς να φτίαχνεις τις δικές σου βάσεις απο το μηδέν χωρίς έτοιμα μείγματα 
  • Πώς να υπολογίζεις μια νέα μια συνταγή παγωτού απο το μηδέν!
Days
Hours
Minutes
Seconds

Σκουρογιαννάκης Γιάννης

CEO, Founder FnA Company

Γεννήθηκε το 1996 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε ηλικία 14 ετών, παράλληλα με το σχολείο, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην ζαχαροπλαστική.

Με παρότρυνση του δασκάλου του ξεκίνησε να στρέφεται και να αναζητεί περισσότερο την τεχνογνωσία και την τροφογνωσία της ζαχαροπλαστικής παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων τεχνολογίας παγωτού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

×
×

Cart