Tο λογισμικό της Εταιρείας

Συστατικά στο λογισμικό FnA Method
0
Διαφορετικές Κατηγορίες Συστατικών
0
Χρήστες στο Λογισμικό
0
Το λογισμικό FnA Method (Formulate and Analysis Method) είναι το πρώτο λογισμικό στην Ελλάδα, σύμμαχος στους ζαχαροπλάστες, τεχνολόγους τροφίμων και τους επιχειρηματίες του κλάδου, παρέχοντας τους την δυνατότητα να υπολογίσουν εύκολα, με ακρίβεια και χαμηλό κόστος τις διαθρεπτικές ετικέτες των τροφίμων. Ακόμη τούς παρέχει την δυνατότητα να εξισορροπούν τις συνταγές τους, να διαχειριστούν το κοστολόγιο τους και το εργατικό κοστολόγιο της παραγωγής.
 
Oι χρήστες του λογισμικού θα μπορούν να οργανώσουν την ημερήσια παραγωγή τους υπολογίζοντας τις συνταγές, τα κοστολόγια αυτών αλλά και την ποσότητα των πρώτων υλών που χρειάζονται αθροιστικά για τις ημερήσιες ανάγκες της παραγωγής. Ακόμη θα μπορούν να δημιουργούν την τελική σύνθεση γλυκού (πχ Τάρτα Λεμόνι), ενώ θα μπορούν να συγκρίνουν δύο η περισσότερες συνταγές ως προς τις παραμέτρους τούς αλλά και να ελέγχουν το απόθεμα των πρώτων υλών τους.
 
📍Αναλύστε και οργανώστε το συνταγολόγιο του εργαστηρίου σας μέσα από την πιο σύγχρονη πλατφόρμα ζαχαροπλαστικής!
 
📍Διαχειριστείτε τις παραμέτρους των συνταγών σας σύμφωνα με την τεχνολογία του Παγωτού, των Μούς και της Σοκολάτας.
 
📍Υπολογίστε το ποσοστό των Σακχάρων, των Λιπαρών, των ΣΥΑΛ, των συνολικών Στερεών, την Γλυκύτητα του προϊόντος, το ποσοστό Λακτόζης, την Αντιψυκτική Ισχύ της συνταγής σας και βρείτε την Θερμοκρασία Σερβιρίσματος ανάλογα τον τύπο του προϊόντος σας (Σορμπέ ή Παγωτό).
 
📍Υπολογίστε ακόμη το ποσοστό Βουτύρου Κακάο της συνταγής σας, το ποσοστό Ξηρού Κακάο, την Εκτιμώμενη Δραστηριότητα Ελεύθερου Νερού (Αw) και την Εκτιμώμενη Διάρκεια Ζωής του τελικού προϊόντος.
 
📍Δημιουργήστε αυτόματα την Διαθρεπτική Επισήμανση και την ετικέτα του τροφίμου σας σε πλήρη συμμόρφωση με τον ΕΚ 1169/2011 σε πέντε διαφορετικές γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.
.