Blog
Webinar Σεμινάριο Τεχνολογίας Παγωτού Επίπεδο 1

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ώρες (Παρουσίαση, Ερωτήσεις – Απαντήσεις)
• Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Κατόπιν συνεννόησης
Κόστος Συμμετοχής: 260 ευρώ
Θεματολογία σεμιναρίου:
- Θεωρία τεχνολογίας για τα παγωτά
- Aνάλυση νομοθεσίας
- Βασική συνταγή λευκής βάσης για όλα τα παγωτά (Base 50)
- Ολοκληρωμένο booklet συνταγών (παγωτό φυστίκι, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα & banoffee)
- Διαδικασία παρασκευής
- Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων
- Βασικοί παράμετροι τεχνολογίας παγωτού
- Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
- Σχετική γλυκύτητα (POD)
- Aναλυτικός πίνακας συνταγών & διατροφικές ετικέτες
- Ερωτήσεις – απαντήσεις
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
- Υλικό θεωρίας
- Υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
- Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
- 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την κατοχύρωση της θέσης σας απαιτείται 50% προκαταβολή, ενώ η εξόφληση πραγματοποιείται πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Εάν έχεις κάνει εγγραφή στο σεμινάριο συνδέσου με τους κωδικούς σου εδώ!
©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.