Webinar Σεμινάριο Τεχνολογίας Παγωτού Επίπεδο 1

 

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ώρες (Παρουσίαση, Ερωτήσεις – Απαντήσεις)

• Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Κατόπιν συνεννόησης

Κόστος Συμμετοχής: 260 ευρώ

Θεματολογία σεμιναρίου:

  • Θεωρία τεχνολογίας για τα παγωτά
  • Aνάλυση νομοθεσίας
  • Βασική συνταγή λευκής βάσης για όλα τα παγωτά (Base 50)
  • Ολοκληρωμένο booklet συνταγών (παγωτό φυστίκι, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα & banoffee)
  • Διαδικασία παρασκευής
  • Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων
  • Βασικοί παράμετροι τεχνολογίας παγωτού
  • Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
  • Σχετική γλυκύτητα (POD)
  • Aναλυτικός πίνακας συνταγών & διατροφικές ετικέτες
  • Ερωτήσεις – απαντήσεις

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Υλικό θεωρίας 
  • Υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
  • Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την κατοχύρωση της θέσης σας απαιτείται 50% προκαταβολή, ενώ η εξόφληση πραγματοποιείται πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Εάν έχεις κάνει εγγραφή στο σεμινάριο συνδέσου με τους κωδικούς σου εδώ!

©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.