Σεμινάριο spreads και αλείμματα σοκολάτας

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες (Workshop & Θεωρία)

Τρόπος διεξαγωγής: Διά ζώσης στις εγκαταστάσεις μας

Τοποθεσία: Μάχης Κρήτης 41α, Ηράκλειο Κρήτης (Χανιόπορτα), Τ.Κ. 71303

Θεματολογία σεμιναρίου:

  • Ιστορική αναδρομή και παραγωγή σοκολάτας
  • Ανάλυση τεχνικών χαρακτηριστικών ξηρών καρπών για την παραγωγή των spreads
  • Θεωρία ανάλυσης οξείδωσης – τάγγισης λιπαρών και ελαίων
  • Παραγωγή spread φουντουκιού 50%
  • Παραγωγή spread σοκολάτας γάλακτος με καρπό τόνκα
  • Παραγωγή spread πικραμύγδαλου
  • Παραγωγή spread soft σοκολάτας
  • Διαδικασίες και τρόποι στρωσίματος
  • Συνθήκες διατηρησιμότητας
  • Ερωτήσεις – απαντήσεις

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Υλικό Θεωρίας 
  • Υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης (Ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την κατοχύρωση της θέσης σας απαιτείται 50% προκαταβολή ενώ η εξόφληση πραγματοποιείται πριν την έναρξη του σεμιναρίου. 

* Η εταιρεία FnA Company διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει σε άλλες ημερομηνίες ένα σεμινάριο, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως γι’ αυτή την αλλαγή και θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό προκαταβολής πίσω ή να δεσμεύσουν τη θέση τους για την επόμενη ημερομηνία. Στο ενδεχόμενο που ένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο χωρίς ενημέρωση, χάνει το δικαίωμα επιστροφής της προκαταβολής του.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου ή ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες

©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.