Hands-On Seminars (Workshops)

FnA Company Passion for Pastry Technology & Formulation. Πάθος για Εξέλιξη!

Τα ολιγομελή σεμινάρια της FnA Academy αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή για όποιον θέλει να συμμετέχει σε workshop τεχνολογίας παγωτού, σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής, κατανοώντας τις πρώτες ύλες και τις ιδιότητες αυτών.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια πραγματοποιούνται δια ζώσης, με την ενεργή εμπλοκή των συμμετεχόντων στο χώρο μας, και απευθύνονται σε μαθητές σχολών ΙΕΚ που θέλουν να ξεκινήσουν μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία, ή σε επαγγελματίες που αναζητούν την εξέλιξη.

Ice cream workshop seminar

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Μέσα από το workshop σεμινάριο παγωτού, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν να φτιάχνουν τις κλασικές αγαπημένες μας γεύσεις στην καλύτερη εκδοχή τους. Εκπαιδεύονται στο πώς οι πρώτες ύλες συμπεριφέρονται και εισάγονται στην τεχνολογία του παγωτού. Έτσι θα λάβουν τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να ξεχωρίσουν στην αγορά μέσα από το παγωτό τους.

Sorbet workshop seminar

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Το workshop σεμινάριο σορμπέ φρούτων απευθύνεται σε όλους τους φιλόδοξους τεχνίτες παγωτού οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με την τεχνογνωσία, συμπεριφορά και ανάλυση των πρώτων υλών. Μέσα από αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα λάβουν τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να εξελίξουν τη δουλειά τους, εντάσσοντας σε αυτήν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα σορμπέ φρούτων.

Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα

Variegato and toppings fo ice cream

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Μέσα από αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν όλες τις βασικές γνώσεις για να μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους variegatο απο το μήδεν χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν έτοιμα μείγματα, πάστες και έτοιμα variegato στην παραγωγή του παγωτού.  

Sorbet workshop seminar

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Μέσα από το σεμινάριο οι συμμετέχοντες λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους συνταγές φρούτων χωρίς προσθήκη ζάχαρης και θα εμβαθύνουν στην τεχνολογία των πρώτων υλών για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη. Το workshop σεμινάριο σορμπέ φρούτων απευθύνεται σε όλους τους φιλόδοξους τεχνίτες παγωτού οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με την τεχνογνωσία, συμπεριφορά και ανάλυση των πρώτων υλών.

Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα

Bean to Bar seminar workshop

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Το workshop σεμινάριο σοκολάτας bean to bar απευθύνεται σε όλους τους φιλόδοξους ζαχαροπλάστες που θέλουν να μάθουν να φτιάχνουν τη δική τους σοκολάτα από το μηδέν, ξεκινώντας από τον καρπό του κακάο. Με αυτό τον τρόπο, αποκτούν θεμελιώδεις γνώσεις για την τεχνολογία της σοκολάτας, κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο για όλο το φάσμα της ζαχαροπλαστικής.

Spreads workshop seminar

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Το σεμινάριο για τα spreads και τα αλείμματα σοκολάτας απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι στοχεύουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για την επιχείρησή τους. Τα spreads και τα αλείμματα εντάσσονται πλέον όλο και περισσότερο στη γκάμα των προϊόντων μας. Έτσι, μέσα από αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να τα δημιουργούν βήμα προς βήμα από την αρχή.

Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα

Frozen mousse seminar workshop

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Το Semifreddo είναι ένα αφρώδες σκεύασμα, πλούσιο σε διόγκωση λόγω των παρασκευών και των τεχνικών που χρησιμοποιούνται. Το όνομα αυτό το καθιστά εύκολο για να καταλάβει κανείς ότι τρώγεται ημι-παγωμένο μεταξύ -16°C και -18°C, ανάλογα το είδος εξισορρόπησης των συστατικών από τα οποία προέρχεται. 

Alcohol workshop seminar

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Οι συμμετέχοντες του workshop σεμιναρίου με θέμα το αλκοόλ έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τεχνογνωσία των πρώτων υλών και το πώς συμπεριφέρεται το αλκοόλ μέσα στις συνταγές. Μέσα από αγαπημένους συνδυασμούς, οι τεχνίτες παγωτού μαθαίνουν να χειρίζονται τα αλκοολούχα ποτά ανάλογα με τους αλκοολικούς βαθμούς τους.

Vegan seminar workshop

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Όποιος τεχνίτης παγωτού φιλοδοξεί να γίνει ειδικός στο vegan παγωτό, τότε αυτό το workshop σεμινάριο είναι κατάλληλο για εκείνον, αφού μπορεί να δημιουργήσει κλασικές συνταγές στη vegan εκδοχή τους. Ο συμμετέχων θα λάβει τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να εντάξει στα προϊόντα του και vegan συνταγές.

* Η εταιρεία FnA Company διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει σε άλλες ημερομηνίες ένα σεμινάριο, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως γι’ αυτή την αλλαγή και θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό προκαταβολής πίσω ή να δεσμεύσουν τη θέση τους για την επόμενη ημερομηνία. Στο ενδεχόμενο που ένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο χωρίς ενημέρωση, χάνει το δικαίωμα επιστροφής της προκαταβολής του.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου ή ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες (γράψε τον τίτλο του σεμιναρίου που σε ενδιαφέρει)

Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα

Αγγελική Θρουβάλα
Αγγελική Θρουβάλα
CEO - Pastry Sinners, Χίος.
Το σεμινάριο αυτό ήταν εξαιρετικά δομημένο. O Γιάννης είχε κάνει εξαιρετική προετοιμασία χωρίζοντας την ύλη του σεμιναρίου σε δύο μέρη. Το ένα ήταν το θεωρητικό και το άλλο των υπολογισμών. Έχοντας, λοιπόν, κατά νου τη θεωρία και έχοντας κατανοήσει το κομμάτι αυτό, μπορούσες πολύ εύκολα να καταλάβεις πώς περνάς στο formulation των δικών σου συνταγών παγωτού. Προτείνω ανεπιφύλακτα το σεμινάριο αυτό, για οποίον θέλει να αποκτήσει γνώση τόσο των πρώτων υλών και πως αυτές χρησιμοποιούνται, όσο και το πως μπορεί κάποιος να διαμορφώνει τις δικές του συνταγές παγωτών.
Σπύρος Αφράτης
Σπύρος Αφράτης
CEO - Ζαχαροπλαστείο Κων/νου & Ελένης, Χαλκίδα
H οργάνωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου πάνω στην τεχνολογία του παγωτού θεωρώ ότι κάλυψε όλες τις πλευρές, κάθε απορία. Στο σεμινάριο κατά κύριο λόγο μάθαμε πώς να υπολογίζουμε τη δική μας συνταγή από το μηδέν, πως να υπολογίζουμε τα παγωτά με βάση το αλκοόλ, με βάση τα γαλακτοκομικά προϊόντα, με βάση τα φρούτα και τα σορμπέ. Σε κάποιον τρίτο, με λίγες λέξεις, θα έλεγα ότι ο Γιάννης είναι εδώ για να τον καθοδηγήσει και να του ανοίξει κάποιες πόρτες για το πώς πρέπει να σκεφτεί σωστά και να μάθει να υπολογίζει έπειτα. Μαθαίνει να μπαίνει σε μία διαδικασία που θα ωφελήσει και αυτόν αλλά και πολλούς άλλους τομείς που συνεπάγονται επίσης.
Γιώργος Μουζέλης
Γιώργος Μουζέλης
RnD, Pastry Developer
O Γιάννης έχει οργανώσει ένα απίστευτο project πάνω στο Formulation του παγωτού. Στο σεμινάριο μάθαμε πώς να υπολογίζουμε τις δικές μας συνταγές και το ποιες παραμέτρους πρέπει να ακολουθούμε για ένα σωστό μείγμα παγωτού. Ασχοληθήκαμε με όλες τις κατηγορίες του παγωτού και των σορμπέ, αναλύσαμε τις παραμέτρους και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το σεμινάριο αυτό, πρέπει ο καθένας να το παρακολουθήσει για να ανοίξουν οι ορίζοντες του. Προσφέρει κάτι που οι σχόλες στην Ελλάδα δεν διδάσκουν. Ταξίδεψα από την Κύπρο για να παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο και να πάρω την γνώμη αυτή. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα της FnA Company.
Στέλιος Νικολιδάκης
Στέλιος Νικολιδάκης
Gelato Expert - Κρητικός Φούρνο Daily, Ηράκλειο
Η οργάνωση του σεμιναρίου ήταν άψογη, όλα ήταν στην εντέλεια. Δουλέψαμε πολύ στις ασκήσεις του σεμιναρίου και το πώς μπορούμε να υπολογίζουμε τις δικές μας συνταγές παγωτού από το μηδέν. Είναι ένα πολύ καλό σεμινάριο, όπου μέσα από την εφαρμογή μπορούμε να βγάλουμε τα διατροφικά στοιχεία των προϊόντων μας κάνοντας απόσβεση του οικονομικού πολύ γρήγορα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το σεμινάριο. Μέσα από το σεμινάριο ουσιαστικά γίνεσαι τζελατέρης αποκτώντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για την τεχνολογία του παγωτού.
Κωνσταντίνος Μαρής
Κωνσταντίνος Μαρής
CEO - Ζαχαροπλαστείο "Το Μήλο", Άγιος Νικόλαος Κρήτης
Στο σεμινάριο της FnA Company για το παγωτό, αναλύσαμε και είδαμε πολλά θέματα αναφορικά με τις πρώτες ύλες του, έτσι ώστε να μπορούμε από μόνοι μας να δημιουργήσουμε ένα παγωτό, μία βάση, από το μηδέν. Αυτό το σεμινάριο είναι ένα εργαλείο για οποιονδήποτε ασχολείται με το χώρο, είτε επιχειρηματίας είτε τεχνικός. Θα φανεί χρήσιμο για το τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Το σεμινάριο μου φάνηκε πολύ καλά οργανωμένο. Είχε ωραίο υλικό, μας παρέχοντας πληροφορίες στις οποίες μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανατρέξεις, να σου λύσουν απορίες, να σε βγάλουν από μία δύσκολη θέση. Το σεμινάριο έχει εικονογραφημένο υλικό και πολύ σημαντικές πληροφορίες για τις πρώτες ύλες. Με το συνεχή πειραματισμό κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, μάθαμε ακόμη περισσότερα πράγματα.
Γιάννης Σαβουιδάκης
Γιάννης Σαβουιδάκης
CEO, Δια - Κρητών, Ηράκλειο
Ο Γιάννης και η ομάδα του έχουν οργανώσει πολύ καλά το υλικό του σεμιναρίου αυτού. Τόσο στην δομή όσο και στην θεματολογία. Είναι το δεύτερο σεμινάριο που παρακολουθώ. Το υλικό που μας δόθηκε τόσο σε θεωρία όσο και στους υπολογισμούς ήταν πολύ καλό. Δουλέψαμε πάνω στο λογισμικό το οποίο θεωρώ πολύ χρήσιμο τόσο στο παγωτό, όσο και στην ζαχαροπλαστική για την οργάνωση μια παραγωγής. Θα πρότεινα σε όλους τους επαγγελματίες, ζαχαροπλάστες, επιχειρηματίες να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και το λογισμικό της FnA Company καθώς θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες και θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν.
Ειρηναίος Δεμενεόπουλος
Ειρηναίος Δεμενεόπουλος
CEO - Μια ζωή Λουκουμάδες, Ηράκλειο Κρήτης
Ήταν από τα πιο οργανωμένα σεμινάρια. Γνωρίσαμε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία των πρώτων υλών, με αποτέλεσμα να μάθουμε να κάνουμε δικές μας συνταγές από το μηδέν για να μπορούμε να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε πάνω στην δουλειά μας. Φυσικά και θα το πρότεινα, είναι εξαιρετικό, υπάρχει τρομερή οργάνωση και είναι πολύ αναλυτικό.
Γιάννης Τσιγκώνιας
Γιάννης Τσιγκώνιας
Head Pastry Chef - Avra Hotel, Ρέθυμνο
Η οργάνωση ήταν πολύ επιτυχημένη! Συγχαρητήρια στον Γιάννη σαν καινούριο εγχείρημα. Υπάρχει πολύ μεγάλος κύκλος πρώτων υλών, που μπορείς να κάνεις τα πάντα, μέσω γνώσης. Την οποία γνώση την έχει ο Γιάννης και μας την μετέδωσε. Προσδοκούμε ότι θα κάνεις επόμενα σεμινάρια Γιάννη! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση.
Γιάννης Κουτσούκος
Γιάννης Κουτσούκος
CEO glykaki.gr, Αθήνα
Ήταν απίστευτη η οργάνωση αυτού του σεμιναρίου. Ήταν πάρα πολύ επεξηγηματικό και πλήρες. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλο το κόσμο να έρθει να το παρακολουθήσει. Θα τον βοηθήσει και θα τον κατατοπίσει πλήρως. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιάννη και σε όλη την ομάδα του. Θα ήταν κάτι που θα ήθελα να ξαναδώ και να ξανά παρακολουθήσω αν δημιουργήσει κάτι καινούργιο. Φυσικά και θα το πρότεινα, έχει τεράστια οφέλη.
Μαρίνος Αρετίνης
Μαρίνος Αρετίνης
Μάγειρας, Ρέθυμνο
Στο σεμινάριο αυτό είδαμε πώς εξελίσσεται η τεχνολογία της ζαχαροπλαστικής και της σοκολάτας ως προς την τεχνογνωσία. Το σεμινάριο ήταν πολύ καλά στημένο. Αναλύσαμε τις βάσεις για το πώς φτιάχνεται μια σοκολάτα από το μηδέν και τα μυστικά της. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα. Είναι ένα σεμινάριο που δεν το βρίσκεις τόσο εύκολα. Είναι μια ιδέα που θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη που έχει αφιερώσει τόσο χρόνο και τόσο ψάξιμο για να βρει αυτές τις πληροφορίες και να τις μοιραστεί μαζί μας.
Κατερίνα Πακιουφάκη
Κατερίνα Πακιουφάκη
CEO - Εστιατόριο Ντόναλτ, Ηράκλειο Κρήτης
Από το σεμινάριο αυτό οι γνώσεις μας εμπλουτίστηκαν και πολλαπλασιάστηκαν αναφορικά με την τεχνολογία της σοκολάτας και των spreads γενικότερα. Η οργάνωση αυτή ήταν πάρα πολύ καλή. Σίγουρα ο Γιάννης αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να δημιουργήσει όλο αυτό το υλικό το οποίο μας πέρασε. Ανεπιφύλακτα θα έπρεπε να το παρακολουθήσουν αρκετοί και γενικότερα όλοι οι ζαχαροπλάστες για να γνωρίσουν το κύριο υλικό που χρησιμοποιούν στην δουλειά τους, την σοκολάτα. Έτσι θα ξέρουν από το μηδέν πώς φτιάχνεται και πώς να το διαχειριστούν σωστά έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα την ώρα της παραγωγής τους.
Σπύρος Πεδιαδιτάκης
Σπύρος Πεδιαδιτάκης
Co - Founder Ourse Pastry & Brand Ambassador of Cacao Barry Group
Το Formulation και αυτό που μας προσφέρει είναι άκρως απαραίτητο για κάθε τύπο επιχείρησης. Η δουλειά που έχει γίνει πίσω από την FnA Company μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε τον έλεγχο και την τεχνογνωσία για την ημερήσια παραγωγή μας.
Γιάννης Τζαβλάκης
Γιάννης Τζαβλάκης
CEO - Karamell-Oh, Ηράκλειο Κρήτης
Σε αυτό το σεμινάριο τεχνολογίας τροφίμων είδαμε τις γνώσεις πάνω στην σοκολάτα και τις αναλύσεις στις πραλίνες και τα spread. Η οργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, ο χώρος και οι εγκαταστάσεις ήταν πάρα πολύ καλές. Προτείνω αυτό το σεμινάριο ανεπιφύλαχτα σε όλους τους επαγγελματίες και μη, πάνω στο κομμάτι της τεχνολογίας τροφίμων και ανάλυσης προϊόντων σοκολάτας.
Γιάννης Σαβουιδάκης
Γιάννης Σαβουιδάκης
CEO, Διά - Κρητών, Ηράκλειο Κρήτης
Σε αυτό το σεμινάριο μάθαμε πάρα πολλά πράγματα πάνω στην τεχνολογία της σοκολάτας και των spread. Θα πρότεινα αυτό το σεμινάριο να το παρακολουθήσουμε όσοι πιο πολλοί ζαχαροπλάστες μπορούνε γιατί είναι γνώσεις απαραίτητες πάνω στην δουλειά μας.
Ειρηναίος Δεμενεόπουλος
Ειρηναίος Δεμενεόπουλος
CEO - Μια ζωή Λουκουμάδες, Ηράκλειο Κρήτης
Ήταν ένα πρωτότυπο σεμινάριο τεχνολογίας σοκολάτας. Μάθαμε να ξεχωρίζουμε τις σοκολάτες, να δημιουργούμε από το μηδέν τις δικές μας συνταγές. Μάθαμε όλες τις διαφορετικές κατηγορίες σοκολάτας, τα ξεχωριστά σάκχαρα που μπορούμε να βάλουμε και τις ιδιαιτερότητες που μας παρέχει κάθε σάκχαρο. Ανεπιφύλαχτα θα πρότεινα το σεμινάριο, διότι σου ανοίγει μια πόρτα με πολλές γνώσεις και πολλές δυνατότητες.
Κωνσταντίνος Μαρής
Κωνσταντίνος Μαρής
CEO - Ζαχαροπλαστείο "Το Μήλο", Άγιος Νικόλαος Κρήτης
Στο σεμινάριο σοκολάτας μαθαίνουμε από το μηδέν πώς μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας σοκολάτα. Δηλαδή από τον καρπό του κακάο τι άλλα υλικά προσθέτουμε και βγαίνει αυτό το τελικό προϊόν που αρέσει σε όλους μας, η σοκολάτα. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο διότι δίνεις μεγάλη βάση στο βούτυρο του κακάο και πώς συμπεριφέρεται αυτό με τις κρυσταλλώσεις του. Με τη βοήθεια του λογισμικού FnA Method είδαμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε τη διατροφική ετικέτα, έτσι ώστε να είμαστε σε πλήρη συμμόρφωση με το νόμο και να μπορεί ο καταναλωτής να δει με μία ματιά τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που παίρνει. Προτείνω αυτό το σεμινάριο διότι η φιλοσοφία του Formulation που προσπαθεί να μας μάθει η FnA Company, είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις γενικά, και στο παγωτό και στη σοκολάτα.
Νίκος Χαλατσογιάννης
Νίκος Χαλατσογιάννης
Ιδιοκτήτης GELATI MA-RO
Η οργάνωση του σεμιναρίου παγωτού ήταν άριστη. Ο ιδιοκτήτης και οραματιστής της FnA Company είναι πάρα πολύ αποτελεσματικός στο να σου μεταδώσει τις γνώσεις του και να σε κάνει να σκέφτεσαι με τέτοιο τρόπο, ώστε να παράγεις ένα σωστό προϊόν. Μέσα από αυτό το σεμινάριο, ανακαλύπτεις τον «τροχό» του παγωτού.
Σπύρος Αφράτης
Σπύρος Αφράτης
CEO - Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου & Ελένης
Η οργάνωση του σεμιναρίου για την τεχνολογία των παγωμένων mousse ήταν πολύ καλή. Ο Γιάννης ήταν έτοιμος να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα τα οποία τέθηκαν. Το υλικό ήταν σωστό και οργανωμένο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο σεμινάριο το οποίο είναι το δεύτερο, κατά σειρά, που έχω παρακολουθήσει στην FnA Company. Το πρώτο ήταν το σεμινάριο τεχνολογίας παγωτού το οποίο εφαρμόζω καθημερινά στην επιχείρησή μου. Με έχει βοηθήσει τόσο κοστολογικά όσο και παραγωγικά.
Γιώργος Μουζέλης
Γιώργος Μουζέλης
RnD, Pastry Developer
Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά που για δεύτερη φορά επισκέπτομαι την FnA Company. Στο σεμινάριο τεχνολογίας σοκολάτας είδαμε όλες τις παραμέτρους που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε τη δική μας σοκολάτα. Παράλληλα, μάθαμε το πώς αποκωδικοποιούμε τις δικές μας συνταγές. Αν δεν είχα παρακολουθήσει αυτά τα σεμινάρια της FnA Company, δε θα μπορούσα να κάνω το μεγάλο βήμα που ξεκινάει τώρα για εμένα: να πάω στην Αμερική και να οργανώσω κάποια καινούρια εργαστήρια.
Απόστολος Τσολάκος
Απόστολος Τσολάκος
Ιδιοκτήτης Lolitas Gelato, Gelateria in Oia Santorini
Μέσα από το σεμινάριο της FnA Company μαθαίνουμε πώς να φτιάχνουμε παγωτό με…χαρτί και στυλό. Δηλαδή καθόμαστε σε ένα γραφείο, παίρνουμε ένα κομπιουτεράκι και με τη βοήθεια του λογισμικού FnA Method -που ευτυχώς βγήκε στην αγορά- βλέπουμε αν τα αποτελέσματα των σκέψεων και των υπολογισμών μας έχουν βάση, μπορούν να γίνουν συνταγή.

Ενδεικτικοί συνεργάτες - επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται:

Γιάννης Σκουρογιαννάκης

CEO & Founder of FnA Company


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Σε ηλικία 14 ετών, παράλληλα με το σχολείο, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη ζαχαροπλαστική. Ξεκίνησε να στρέφεται προς την τεχνογνωσία και τροφογνωσία της ζαχαροπλαστικής παρακολουθώντας σεμινάρια τεχνολογίας παγωτού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εργάστηκε στην Αθήνα και στο εξωτερικό πριν επιστρέψει στο Ηράκλειο και ιδρύσει την FnA Company.