Hands-On Seminars (Workshops)

FnA Company Passion for Pastry Technology & Formulation. Πάθος για Εξέλιξη!

Τα ολιγομελή σεμινάρια της FnA Academy αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή για όποιον θέλει να συμμετέχει σε workshop τεχνολογίας παγωτού, σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής, κατανοώντας τις πρώτες ύλες και τις ιδιότητες αυτών.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια πραγματοποιούνται δια ζώσης, με την ενεργή εμπλοκή των συμμετεχόντων στο χώρο μας, και απευθύνονται σε μαθητές σχολών ΙΕΚ που θέλουν να ξεκινήσουν μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία, ή σε επαγγελματίες που αναζητούν την εξέλιξη.

Ice cream workshop seminar

04/07/2023

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Μέσα από το workshop σεμινάριο παγωτού, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν να φτιάχνουν τις κλασικές αγαπημένες μας γεύσεις στην καλύτερή τους εκδοχή. Εκπαιδεύονται στο πώς οι πρώτες ύλες συμπεριφέρονται και εισάγονται στην τεχνολογία του παγωτού. Με τον τρόπο αυτό, λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να ξεχωρίσουν στην αγορά μέσα από το παγωτό τους.

Sorbet workshop seminar

18/07/2023

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Το workshop σεμινάριο σορμπέ φρούτων απευθύνεται σε όλους τους φιλόδοξους τεχνίτες παγωτού οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με την τεχνογνωσία, συμπεριφορά και ανάλυση των πρώτων υλών. Μέσα από αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να εξελίξουν τη δουλειά τους, εντάσσοντας σε αυτήν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα σορμπέ φρούτων.

Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα για τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Alcohol workshop seminar

Workshop σεμινάριο με θέμα το αλκοόλ​

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Οι συμμετέχοντες του workshop σεμιναρίου με θέμα το αλκοόλ έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τεχνογνωσία των πρώτων υλών και το πώς συμπεριφέρεται το αλκοόλ μέσα στις συνταγές. Μέσα από αγαπημένους συνδυασμούς, οι τεχνίτες παγωτού μαθαίνουν να χειρίζονται τα αλκοολούχα ποτά ανάλογα με τους αλκοολικούς βαθμούς τους.

Frozen mousse seminar workshop

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Το “Semifreddo” είναι ένα αφρώδες σκεύασμα πλούσιο σε διόγκωση λόγω των παρασκευών και των τεχνικών που χρησιμοποιούνται. Το όνομα αυτό το καθιστά εύκολο για να καταλάβει κανείς ότι τρώγεται ημι-παγωμένο μεταξύ -16°C και -18°C, ανάλογα το είδος εξισορρόπησης των συστατικών από τα οποία προέρχεται. 

Vegan seminar workshop

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Όποιος τεχνίτης παγωτού φιλοδοξεί να γίνει… ειδικός στο vegan παγωτό, τότε αυτό το workshop σεμινάριο είναι κατάλληλο για εκείνον, αφού μπορεί να δημιουργήσει κλασικές συνταγές στη vegan εκδοχή τους. Ο συμμετέχων θα λάβει τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να εντάξει στη γκάμα του και vegan συνταγές.

Bean to Bar seminar workshop

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Το workshop σεμινάριο σοκολάτας bean to bar απευθύνεται σε όλους τους φιλόδοξους ζαχαροπλάστες που θέλουν να μάθουν να φτιάχνουν τη δική τους σοκολάτα από το μηδέν, ξεκινώντας από τον καρπό του κακάο. Με αυτό τον τρόπο, αποκτούν θεμελιώδεις γνώσεις για την τεχνολογία της σοκολάτας, κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο για όλο το φάσμα της ζαχαροπλαστικής.

Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα για τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Spreads workshop seminar

Σύντομα νέες ημερομηνίες

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Το σεμινάριο για τα spreads και τα αλείμματα σοκολάτας απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι στοχεύουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για την επιχείρησή τους. Τα spreads και τα αλείμματα εντάσσονται πλέον όλο και περισσότερο στη γκάμα των προϊόντων μας. Έτσι, μέσα από αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να τα δημιουργούν βήμα προς βήμα από την αρχή.

Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα για τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Έχουν ολοκληρωθεί - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 2022

Travel cake workshop seminar

travel cake workshop

Ολοκληρώθηκε

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής σεμιναρίου: Τζωρτζάκης Μιχάλης, Pastry chef

 

Το workshop σεμινάριο για τα travel cakes απευθύνεται σε επαγγελματίες ή φοιτητές σχολών που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε αυτή τη θεματολογία. Μέσα από ένα πλούσιο συνταγολόγιο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρασκευάσουν μόνοι τους ξεχωριστές συνταγές, με την καθοδήγηση του εισηγητή. 

Tarts workshop seminar

Ολοκληρώθηκε

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής σεμιναρίου: Γιάννης Κορνάρος, Pastry chef

 Το workshop σεμινάριο για τις τάρτες απευθύνεται σε επαγγελματίες ή φοιτητές σχολών που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε αυτή τη θεματολογία. Μέσα από ένα πλούσιο συνταγολόγιο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρασκευάσουν μόνοι τους ξεχωριστές συνταγές, με την καθοδήγηση του εισηγητή. 

* Η εταιρεία FnA Company διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει σε άλλες ημερομηνίες ένα σεμινάριο, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως γι’ αυτή την αλλαγή και θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό προκαταβολής πίσω ή να δεσμεύσουν τη θέση τους για την επόμενη ημερομηνία. Στο ενδεχόμενο που ένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο χωρίς ενημέρωση, χάνει το δικαίωμα επιστροφής της προκαταβολής του.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας ή ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες (αναγράψτε τον τίτλο του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει)