Hands-On Seminars (Workshops)
FnA Company Passion for Pastry Technology & Formulation. Πάθος για Εξέλιξη!
Τα ολιγομελή σεμινάρια της FnA Academy αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή για όποιον θέλει να συμμετέχει σε workshop τεχνολογίας παγωτού, σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής, κατανοώντας τις πρώτες ύλες και τις ιδιότητες αυτών.
Τα συγκεκριμένα σεμινάρια πραγματοποιούνται δια ζώσης, με την ενεργή εμπλοκή των συμμετεχόντων στο χώρο μας, και απευθύνονται σε μαθητές σχολών ΙΕΚ που θέλουν να ξεκινήσουν μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία, ή σε επαγγελματίες που αναζητούν την εξέλιξη.
Ice cream workshop seminar
Σύντομα νέες ημερομηνίες
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Μέσα από το workshop σεμινάριο παγωτού, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν να φτιάχνουν τις κλασικές αγαπημένες μας γεύσεις στην καλύτερη εκδοχή τους. Εκπαιδεύονται στο πώς οι πρώτες ύλες συμπεριφέρονται και εισάγονται στην τεχνολογία του παγωτού. Έτσι θα λάβουν τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να ξεχωρίσουν στην αγορά μέσα από το παγωτό τους.
Sorbet workshop seminar
Σύντομα νέες ημερομηνίες
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Το workshop σεμινάριο σορμπέ φρούτων απευθύνεται σε όλους τους φιλόδοξους τεχνίτες παγωτού οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με την τεχνογνωσία, συμπεριφορά και ανάλυση των πρώτων υλών. Μέσα από αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα λάβουν τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να εξελίξουν τη δουλειά τους, εντάσσοντας σε αυτήν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα σορμπέ φρούτων.
Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα
Variegato and toppings fo ice cream
Σύντομα νέες ημερομηνίες
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Μέσα από αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν όλες τις βασικές γνώσεις για να μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους variegatο απο το μήδεν χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν έτοιμα μείγματα, πάστες και έτοιμα variegato στην παραγωγή του παγωτού.
Sorbet workshop seminar
Σύντομα νέες ημερομηνίες
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Μέσα από το σεμινάριο οι συμμετέχοντες λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους συνταγές φρούτων χωρίς προσθήκη ζάχαρης και θα εμβαθύνουν στην τεχνολογία των πρώτων υλών για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη. Το workshop σεμινάριο σορμπέ φρούτων απευθύνεται σε όλους τους φιλόδοξους τεχνίτες παγωτού οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με την τεχνογνωσία, συμπεριφορά και ανάλυση των πρώτων υλών.
Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα
Bean to Bar seminar workshop
Σύντομα νέες ημερομηνίες
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Το workshop σεμινάριο σοκολάτας bean to bar απευθύνεται σε όλους τους φιλόδοξους ζαχαροπλάστες που θέλουν να μάθουν να φτιάχνουν τη δική τους σοκολάτα από το μηδέν, ξεκινώντας από τον καρπό του κακάο. Με αυτό τον τρόπο, αποκτούν θεμελιώδεις γνώσεις για την τεχνολογία της σοκολάτας, κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο για όλο το φάσμα της ζαχαροπλαστικής.
Spreads workshop seminar
Σύντομα νέες ημερομηνίες
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Το σεμινάριο για τα spreads και τα αλείμματα σοκολάτας απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι στοχεύουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για την επιχείρησή τους. Τα spreads και τα αλείμματα εντάσσονται πλέον όλο και περισσότερο στη γκάμα των προϊόντων μας. Έτσι, μέσα από αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να τα δημιουργούν βήμα προς βήμα από την αρχή.
Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα
Frozen mousse seminar workshop
Σύντομα νέες ημερομηνίες
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Το Semifreddo είναι ένα αφρώδες σκεύασμα, πλούσιο σε διόγκωση λόγω των παρασκευών και των τεχνικών που χρησιμοποιούνται. Το όνομα αυτό το καθιστά εύκολο για να καταλάβει κανείς ότι τρώγεται ημι-παγωμένο μεταξύ -16°C και -18°C, ανάλογα το είδος εξισορρόπησης των συστατικών από τα οποία προέρχεται.
Alcohol workshop seminar
Σύντομα νέες ημερομηνίες
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Οι συμμετέχοντες του workshop σεμιναρίου με θέμα το αλκοόλ έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τεχνογνωσία των πρώτων υλών και το πώς συμπεριφέρεται το αλκοόλ μέσα στις συνταγές. Μέσα από αγαπημένους συνδυασμούς, οι τεχνίτες παγωτού μαθαίνουν να χειρίζονται τα αλκοολούχα ποτά ανάλογα με τους αλκοολικούς βαθμούς τους.
Vegan seminar workshop
Σύντομα νέες ημερομηνίες
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Όποιος τεχνίτης παγωτού φιλοδοξεί να γίνει ειδικός στο vegan παγωτό, τότε αυτό το workshop σεμινάριο είναι κατάλληλο για εκείνον, αφού μπορεί να δημιουργήσει κλασικές συνταγές στη vegan εκδοχή τους. Ο συμμετέχων θα λάβει τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να εντάξει στα προϊόντα του και vegan συνταγές.
* Η εταιρεία FnA Company διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει σε άλλες ημερομηνίες ένα σεμινάριο, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως γι’ αυτή την αλλαγή και θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό προκαταβολής πίσω ή να δεσμεύσουν τη θέση τους για την επόμενη ημερομηνία. Στο ενδεχόμενο που ένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο χωρίς ενημέρωση, χάνει το δικαίωμα επιστροφής της προκαταβολής του.
Δήλωσε το ενδιαφέρον σου ή ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες (γράψε τον τίτλο του σεμιναρίου που σε ενδιαφέρει)
Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα




















Ενδεικτικοί συνεργάτες - επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται:





































Γιάννης Σκουρογιαννάκης
CEO & Founder of FnA Company

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Σε ηλικία 14 ετών, παράλληλα με το σχολείο, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη ζαχαροπλαστική. Ξεκίνησε να στρέφεται προς την τεχνογνωσία και τροφογνωσία της ζαχαροπλαστικής παρακολουθώντας σεμινάρια τεχνολογίας παγωτού σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Εργάστηκε στην Αθήνα και στο εξωτερικό πριν επιστρέψει στο Ηράκλειο και ιδρύσει την FnA Company.