Γιατί να επιλέξεις ένα σεμινάριο της FnA Company;

Ένα πολύτιμο εργαλείο για το χώρο της ζαχαροπλαστικής αποτελούν τα σεμινάρια της FnA Company. Σεμινάρια τεχνολογίας που παρέχουν σημαντικές γνώσεις οι οποίες, αποδεδειγμένα, έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από δεκάδες επαγγελματίες τα τελευταία χρόνια.

Γνωρίζουμε ότι συχνά η πρώτη σκέψη σου για τα σεμινάρια είναι το υψηλό κόστος τους. Έχεις, όμως, αναρωτηθεί ποτέ τι μπορούν να σου προσφέρουν;

Αξίζει να δούμε κάποια από τα πλεονεκτήματα που έχουν τα σεμινάρια μας.

Καινοτομία

Μέσα από τα σεμινάρια της FnA Company, δημιουργείς τις δικές σου μοναδικές συνταγές από το μηδέν. Ακολουθείς τα γούστα σου και αποκτάς ταυτότητα. Ισορροπείς μόνος τις δικές σου συνταγές και τις προσαρμόζεις στις ανάγκες σου.

Τεχνογνωσία

Μαθαίνεις να αναλύεις τις πρώτες ύλες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, κατανοείς καλύτερα τη συμπεριφορά τους στην τελική σου συνταγή. 

Κερδίζεις χρήματα

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που αποκτάς μέσα από τα σεμινάρια μας, μπορείς να μειώσεις το κοστολόγιο των συνταγών σου και να αυξήσεις κατά πολύ τον τζίρο της επιχείρησής σου. Συγκεκριμένα, το κοστολόγιο σου μπορεί να μειωθεί έως και 45% χάρη στις αγνές πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιήσεις.

Επιπλέον κερδίζεις και το καταναλωτικό κοινό! Οι πελάτες σου πλέον θα έχουν έναν παραπάνω λόγο για να σε προτιμούν.

Ανεξαρτησία

Τα σεμινάρια μας σου δίνουν την ευκαιρία να «ξεδιπλώσεις» τη φαντασία σου και να δημιουργήσεις οποιαδήποτε συνταγή επιθυμείς. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να καινοτομήσεις και να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε άλλες επιχειρήσεις. Δε χρειάζεται πλέον να αρκείσαι σε έτοιμα μείγματα, αλλά να χρησιμοποιείς σωστά και ισορροπημένα (Formulation) τις αγνές πρώτες ύλες.

Μην ξεχνάς ότι πλέον το clean label (καθαρότητα προϊόντων) έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μπορείς να κερδίσεις τον πελάτη σου μέσα από τη διατροφική αξία του τροφίμου που προσφέρεις, αλλά και τις αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιείς.

Έχει αναρωτηθεί ποτέ ο πελάτης σου αν ανακατεύοντας το γάλα με τη φράουλα, θα βγάλει κόκκινο χρώμα; Ή γιατί το παγωτό φιστίκι δεν μπορεί να είναι φωσφοριζέ πράσινο και το παγωτό μπανάνα κίτρινο; Ευκαιρία να του εξηγήσεις για ποιον λόγο αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί, παρά μόνο αν χρησιμοποιεί έτοιμα μείγματα που έχουν επιπλέον χρωστικές και συντηρητικά. Είναι εύκολο να σκεφτεί και ο ίδιος ότι η φλούδα της μπανάνας είναι κίτρινη και όχι το ίδιο το φρούτο. Αρκεί να του το υπενθυμίσεις!

Χάρη στα σεμινάρια της FnA Company, ακολουθείς τις τάσεις της εποχής.

Αλήθεια, χρειάζεσαι κι άλλα επιχειρήματα για να κάνεις το επόμενο βήμα;

Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου και να σου προτείνουμε το κατάλληλο σεμινάριο της FnA Company.

FnA Company: Ένας σύγχρονος κόσμος Formulation που ήρθε για να σου λύσει τα χέρια!