Blog
Μαϊάμι: Η εκπαίδευση δεν έχει σύνορα

Η χαρά μας είναι μεγάλη όταν η τεχνογνωσία φτάνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Κάπως έτσι έφτασε και στην Αμερική.
Μία νέα συνεργασία «ξεκλείδωσε» για εμάς και στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ταξιδέψαμε στο Miami Beach προκειμένου να εκπαιδεύσουμε τον pastry chef της τζελατερίας Davinci Gelato σε όλα τα στάδια της τεχνολογίας του παγωτού.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής μας, αναλύσαμε την τεχνολογία των πρώτων υλών. Υπολογίσαμε συνταγές με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά, προχωρήσαμε σε παραγωγή επαγγελματικής γραμμής, βοηθήσαμε στην οργάνωση και τη ροή της παραγωγής.
Όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνταν σε ένα 100% εργαστηριακό μάθημα. Βρισκόμασταν από την πρώτη στιγμή και για όλες τις ημέρες παραμονής μας δίπλα στον εκπαιδευόμενο, του δείχναμε στην πράξη όσα πρέπει να γίνουν για να έχει το επιθυμητικό αποτέλεσμα και τον βοηθήσαμε να κατανοήσει όχι απλώς τις πρώτες ύλες και τη συμπεριφορά τους, αλλά και το πώς μπορεί να διαχειρίζεται τα κοστολόγια του.
Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε την καινοτομία και την τεχνολογία του παγωτού σε ολόκληρο τον κόσμο, με νέες συνεργασίες να προστίθενται συνεχώς.
Γνωρίστε ΕΔΩ το Davinci Gelato.