Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου: Eφάπαξ (με τους προσωπικούς σας κωδικούς) απο οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστής)
Tρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Online βιντεομαθήματα (Παρουσίαση θεωρίας και συνταγών μέσω βιντεοσκοπημένου μαθήματος υψηλής ανάλυσης HD)
Κόστος Webinar: 650 ευρώ (*Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)
Θεματολογία σεμιναρίου:
- Εισαγωγή στην τεχνολογία του παγωτού χωρίς προσθήκη ζάχαρης
- Aνάλυση νομοθεσίας για προϊόντα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς ζάχαρη ή χαμηλότερων θερμίδων
- Τεχνολογική ανάλυση των συστατικών του παγωτού (λιπαρά, πολυόλες, νερό, σταθεροποιητές, φυτικές ίνες)
- Τεχνολογική εξήγηση μηχανημάτων και διαδικασιών παγωτού (Παγωτομηχανή, Shock Freezer, Direct & Classic Method)
- Εισαγωγική ανάλυση πολυολών (τι τεχνικά χαρακτηριστικά προσδίδουν; Ποιοί είναι οι περιορισμοί ως προς τη χρήση τους;)
- Ανάλυση για το πώς αντικαθιστούμε τα κανονικά σάκχαρα σε μια συνταγή παγωτού με τις πολυόλες
- Βασικοί παράμετροι υπολογισμού παγωτού
- Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
- Σχετική γλυκύτητα (POD)
- Μέθοδος εξισορρόπησης συνταγής (formulation)
- Βιντεοσκοπημένες συνταγές βήμα-βήμα
- Ολοκληρωμένο booklet συνταγών (παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης, παγωτό φιστίκι, παγωτό φουντούκι, παγωτο σοκολάτας, παγωτό extra bitter, παγωτό gianduja χωρίς προσθήκη ζάχαρης) (Base 50)
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
- Aπεριόριστη πρόσβαση στα βίντεο του σεμιναρίου
- Υλικό θεωρίας (pdf)
- Booklet συνταγών χωρίς προσθήκη ζάχαρης
- Υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
- Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
- 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την αγορά του σεμιναρίου, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα.