Blog
Βιντεοσκοπημένο σεμινάριο
Bean to Bar

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου: Eφάπαξ (με τους προσωπικούς σας κωδικούς) από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστής)
Tρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Online βιντεομαθήματα (Παρουσίαση συνταγών μέσω βιντεοσκοπημένου μαθήματος υψηλής ανάλυσης)
- Θεματολογία σεμιναρίου:
- Εισαγωγική περιγραφή τεχνολογίας σοκολάτας, στάδια παραγωγής σοκολάτας και κακάο.
- Ανάλυση τεχνολογικών παραμέτρων και τεχνικών χαρακτηριστικών για την παραγωγή των spread
- Τεχνολογική ανάλυση βουτύρου κακάο, πολυμορφισμός, στάδια κρυστάλλωσης, προυποθέσεις και μεθόδοι κρυσταλλοποίησης βουτύρου κακάο.
Ολοκληρωμένο booklet συνταγών:
- Gianduja 31% (Fast Method)
- Gianduja Pistachio (Fast Method)
- Σοκολάτα 70% (Grinder Method)
- Σοκολάτα γάλακτος 40% (Grinder Method)
- Λευκή σοκολάτα (Grinder Method)
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
- Aπεριόριστη πρόσβαση στα βίντεο του σεμιναρίου
- Booklet συνταγών
- Υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
- Skype Call διάρκειας 1 ώρας για επίλυση αποριών
- Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
- 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την αγορά του σεμιναρίου, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα