Workshop σεμινάριο παγωτού

26/09/2023

Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:

Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες (Workshop & Θεωρία)

Τρόπος διεξαγωγής: Διά ζώσης στις εγκαταστάσεις μας

Τοποθεσία: Μάχης Κρήτης 41α, Ηράκλειο Κρήτης (Χανιόπορτα), Τ.Κ. 71303

Θεματολογία σεμιναρίου:

  • Θεωρία τεχνολογίας για τα παγωτά
  • Aνάλυση νομοθεσίας
  • Βασική συνταγή λευκής βάσης για όλα τα παγωτά (Base 50)
  • Ολοκληρωμένο booklet συνταγών (παγωτό φυστίκι, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα & banoffee)
  • Διαδικασία παρασκευής
  • Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων
  • Βασικοί παράμετροι τεχνολογίας παγωτού
  • Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
  • Σχετική γλυκύτητα (POD)
  • Aναλυτικός πίνακας συνταγών & διατροφικές ετικέτες
  • Ερωτήσεις – απαντήσεις

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Υλικό θεωρίας 
  • Υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
  • Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την κατοχύρωση της θέσης σας απαιτείται 50% προκαταβολή, ενώ η εξόφληση πραγματοποιείται πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα

* Η εταιρεία FnA Company διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει σε άλλες ημερομηνίες ένα σεμινάριο, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως γι’ αυτή την αλλαγή και θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό προκαταβολής πίσω ή να δεσμεύσουν τη θέση τους για την επόμενη ημερομηνία. Στο ενδεχόμενο που ένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο χωρίς ενημέρωση, χάνει το δικαίωμα επιστροφής της προκαταβολής του.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου ή ζήτησε μας περισσότερες πληροφορίες

©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.