Workshop σεμινάριο παγωτού
26/09/2023
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες (Workshop & Θεωρία)
Τρόπος διεξαγωγής: Διά ζώσης στις εγκαταστάσεις μας
Τοποθεσία: Μάχης Κρήτης 41α, Ηράκλειο Κρήτης (Χανιόπορτα), Τ.Κ. 71303
Θεματολογία σεμιναρίου:
- Θεωρία τεχνολογίας για τα παγωτά
- Aνάλυση νομοθεσίας
- Βασική συνταγή λευκής βάσης για όλα τα παγωτά (Base 50)
- Ολοκληρωμένο booklet συνταγών (παγωτό φυστίκι, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα & banoffee)
- Διαδικασία παρασκευής
- Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων
- Βασικοί παράμετροι τεχνολογίας παγωτού
- Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
- Σχετική γλυκύτητα (POD)
- Aναλυτικός πίνακας συνταγών & διατροφικές ετικέτες
- Ερωτήσεις – απαντήσεις
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
- Υλικό θεωρίας
- Υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
- Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
- 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα
* Η εταιρεία FnA Company διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει σε άλλες ημερομηνίες ένα σεμινάριο, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως γι’ αυτή την αλλαγή και θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό προκαταβολής πίσω ή να δεσμεύσουν τη θέση τους για την επόμενη ημερομηνία. Στο ενδεχόμενο που ένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο χωρίς ενημέρωση, χάνει το δικαίωμα επιστροφής της προκαταβολής του.
Δήλωσε το ενδιαφέρον σου ή ζήτησε μας περισσότερες πληροφορίες
©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.