Workshop σεμινάριο παγωτού

18/10/2023
Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες (Workshop & Θεωρία)
Τρόπος διεξαγωγής: Διά ζώσης στις εγκαταστάσεις μας
Τοποθεσία: Μάχης Κρήτης 41α, Ηράκλειο Κρήτης (Χανιόπορτα), Τ.Κ. 71303
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
- Υλικό θεωρίας
- Υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
- Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
- 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
- Θεματολογία σεμιναρίου:
- Θεωρία τι είναι τα variegato και τα toppings, Πώς θα έχω ένα γυαλιστερό variegato;
- Ανάλυση της χρήσης των φρούτων, των ξηρών καρπών και της σοκολάτας
- Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων (ποιος ειναι ο ρόλος τους;)
- Η χρήση του διαθλασίμετρου (Brix), η χρήση του πεχάμετρου (ph Meter)
- Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
- Σχετική γλυκύτητα (POD)
- Διάρκεια ζωής τελικού προιόντος (Αw meter) – ανάλυση και θεωρία
- Ολοκληρωμένο booklet συνταγών:
- Topping Φράουλα,
- Τopping Mango Passion
- Variegato Blackberry
- Variegato Rasberry
- Variegato Καραμέλας
- Stactiatella (Hard, soft etc)
- Γιά όλες τις συνταγές δίδεται αναλυτικός πίνακας και η διατροφική ετικέτα ανά 100gr
- Ερωτήσεις – απαντήσεις
Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα για τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
* Η εταιρεία FnA Company διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει σε άλλες ημερομηνίες ένα σεμινάριο, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως γι’ αυτή την αλλαγή και θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό προκαταβολής πίσω ή να δεσμεύσουν τη θέση τους για την επόμενη ημερομηνία. Στο ενδεχόμενο που ένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο χωρίς ενημέρωση, χάνει το δικαίωμα επιστροφής της προκαταβολής του.

©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.