Τεχνικό άρθρο για το παγωτό στο A-Z Magazine

Το μεγαλύτερο περιοδικό του κλάδου μας, A-Z Magazine, φιλοξενεί ένα τεχνικό άρθρο μας σχετικά με την τεχνολογία του παγωτού και η χαρά μας είναι μεγάλη γι’ αυτό.

Στο άρθρο θα διαβάσετε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παγωτού˙ το ρόλο που έχουν τα συστατικά του παγωτού και τις βασικές παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν ο τεχνίτης παγωτού για τη δημιουργία μίας επιτυχημένης, ισορροπημένης συνταγής. Ειδική αναφορά κάνουμε και στα variegato, μία διαδικασία συναρπαστική αφού χρειάζεται η απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Διαβάστε το άρθρο εδώ: https://issuu.com/forumsa/docs/az_184

Λίγα λόγια για το A-Z Magazine

Το περιοδικό A-Z Magazine είναι το εγκυρότερο περιοδικό για τους αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες. Από το 1990 που ξεκίνησε να κυκλοφορεί έως σήμερα, έχει καταγράψει μία σημαντική πορεία και αποτελεί το περιοδικό με τη μεγαλύτερη απήχηση στους κλάδους της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στην Ελλάδα.

Εκδίδεται 9 φορές το χρόνο και μέσα από αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά τον κλάδο. Από χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια των τροφίμων και οδηγούς τεχνικών παρασκευών, μέχρι πρωτότυπες ή παραδοσιακές συνταγές που μοιράζονται επαγγελματίες.

Το A-Z Magazine αποτελεί ένα από τα καλύτερα περιοδικά του κλάδου στην Ευρώπη και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που το άρθρο μας φιλοξενήθηκε σε μία από τις εκδόσεις του.