Bean to Bar Seminar Technology, Hράκλειο Κρήτης (6&7/09/2020)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο τεχνολογίας σοκολάτας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέσα από το σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους υπολογισμούς της σοκολάτας, τις παραμέτρους που ορίζει η τεχνολογία τροφίμων μαθαίνοντας πώς να υπολογίζουν και να δημιουργούν τις δικές τους συνταγές από το μηδέν.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν σχολαστικά όλες οι κατηγορίες σοκολάτας και spreads, ενώ οι συμμετέχοντες έλαβαν σε ψηφιακή μορφή ένα πλήρως οργανωμένο υλικό τόσο στη θεωρία όσο και σε λυμένα, βήμα προς βήμα, παραδείγματα υπολογισμών. Το σεμινάριο αυτό περιέχει μία πλήρη προετοιμασία με παραπάνω από 15 διαφορετικές συνταγές σοκολάτας, όπου η καθεμία στηρίζονταν σε διαφορετική φιλοσοφία (Low Calorie Chocolate, Vegan etc) και 11 spreads τα οποία είχαν προετοιμαστεί ήδη για γευσιγνωσία.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο έγινε μία αναλυτική συζήτηση, παρουσιάζοντας όλες τις λειτουργίες του λογισμικού Fna Method.