Bean to Bar Seminar Technology, Hράκλειο Κρήτης (6&7/09/2020)
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε Το διήμερο σεμινάριο τεχνολογία σοκολάτας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.
Μέσα από το σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους υπολογισμούς της σοκολάτας, τις παραμέτρους που ορίζει η τεχνολογία τροφίμων μαθαίνοντας πως να υπολογίζουν και να δημιουργούν τις δικές τους συνταγές από το μηδέν.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν σχολαστικά όλες οι κατηγορίες σοκολάτας και spreads, ενώ οι συμμετέχοντες έλαβαν σε ψηφιακή μορφή ένα πλήρως οργανωμένο υλικό τόσο στη θεωρία όσο και σε λυμένα, βήμα προς βήμα, παραδείγματα υπολογισμών.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |