Bean to Bar Seminar Technology, Hράκλειο Κρήτης (6&7/09/2020)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε Το διήμερο σεμινάριο τεχνολογία σοκολάτας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μέσα από το σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους υπολογισμούς της σοκολάτας, τις παραμέτρους που ορίζει η τεχνολογία τροφίμων μαθαίνοντας πως να υπολογίζουν και να δημιουργούν τις δικές τους συνταγές από το μηδέν.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν σχολαστικά όλες οι κατηγορίες σοκολάτας και spreads, ενώ οι συμμετέχοντες έλαβαν σε ψηφιακή μορφή ένα πλήρως οργανωμένο υλικό τόσο στη θεωρία όσο και σε λυμένα, βήμα προς βήμα, παραδείγματα υπολογισμών.