Bean to Bar Seminar Technology, Hράκλειο Κρήτης (6&7/09/2020)

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου: 

Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Ιωάννης, CEO, Founder

  • Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ημέρες (9ώρες/ημέρα).

Συνολική διάρκεια προγράμματος: 18 ώρες

  • Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/09/2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο τεχνολογίας σοκολάτας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέσα από το σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους υπολογισμούς της σοκολάτας, τις παραμέτρους που ορίζει η τεχνολογία τροφίμων μαθαίνοντας πώς να υπολογίζουν και να δημιουργούν τις δικές τους συνταγές από το μηδέν.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν σχολαστικά όλες οι κατηγορίες σοκολάτας και spreads, ενώ οι συμμετέχοντες έλαβαν σε ψηφιακή μορφή ένα πλήρως οργανωμένο υλικό τόσο στη θεωρία όσο και σε λυμένα, βήμα προς βήμα, παραδείγματα υπολογισμών. Το σεμινάριο αυτό περιέχει μία πλήρη προετοιμασία με παραπάνω από 15 διαφορετικές συνταγές σοκολάτας, όπου η καθεμία στηρίζονταν σε διαφορετική φιλοσοφία (Low Calorie Chocolate, Vegan etc) και 11 spreads τα οποία είχαν προετοιμαστεί ήδη για γευσιγνωσία.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο αυτό έγινε και μία αναλυτική συζήτηση παρουσιάζοντας όλες τις λειτουργίες του λογισμικού Fna Method.

Επειδή όμως καμία δουλειά δεν γίνεται ατομικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Aμάντα, τον Μαρίνο, τον Βασίλη και τη Μαρία για την όλη υποστήριξη τους και τη βοήθειά τους για την προετοιμασία του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες που μου αφιέρωσαν δύο μέρες, παρά το δύσκολο πρόγραμμα τους, την εταιρεία πρώτων υλών “Παρλαμάς” για τη χορηγία τους και το Δεμενεόπουλο Ειρηναίο για τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του.

Με εκτίμηση,

Σκουρογιαννάκης Ιωάννης