Blog
Webinar Σεμινάριο Τεχνολογίας Σοκολάτας Επίπεδο 2

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ώρες (Παρουσίαση, Ερωτήσεις – Απαντήσεις)
Τρόπος Διεξαγωγής: Το webinar αυτό διεξάγεται μόνο σε prive επίπεδο εφόσον έχει πραγματοποιηθεί το επίπεδο 1:
• Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Κατόπιν συνεννόησης
Κόστος Συμμετοχής: 350 ευρώ
Θεματολογία Σεμιναρίου:
➢ Εισαγωγή στους υπολογισμούς (Υπολογίζουμε και αναλύουμε την προδιαγραφή μιας σοκολάτας, %Ξηρό Κακάο, %Βούτυρο Κακάο).
➢ Αποκωδικοποίηση πληροφοριών ετικέτας προϊόντων.
➢ Νομοθεσία Σοκολάτας, Oρισμοί και κατηγοριοποίηση Προϊόντων
➢ 10 Βάσεις Συνταγών (Σοκολάτα 70%, Σοκολάτα Γάλακτος, Λευκή Σοκολάτα, Gianduja, Σοκολάτα Φρούτου εκ των οποίων 3 συνταγές Sugar & Lactose Free)
➢ Δημιουργία Προϊόντων Sugar Free & Lactose Free (Vegan, Vegetarian)
➢ Τρόπος Παραγωγής Σοκολάτας Bean to Bar
➢ Τεχνολογική Ανάλυση Μicron Σοκολάτας
➢ Τεχνολογική Ανάλυση Πρώτων υλών
➢ Ανάλυση συνταγών και υπολογισμός αναλυτικού Πίνακα για τις συνταγές.
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
• Υλικό Θεωρίας (pdf σημειώσεις)
• Βεβαίωση Παρακολούθησης (Ηλεκτρονική)
• 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method.
Σημαντικές Σημειώσεις για το Webinar:
✓ Η εισήγηση του σεμιναρίου γίνεται σε online σύνδεση μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
✓ Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της παρακολούθησης έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους μέσα από το online chat, καθώς στο τέλος της παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.
©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.