Φεστιβάλ Σοκολάτας στη Χαλκίδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Σοκολάτας στο ζαχαροπλαστείο «Κωνσταντίνου & Ελένης» στη Χαλκίδα.

Η ομάδα της FnA Company ένωσε δυνάμεις με τον καλό φίλο και συνεργάτη Σπύρο Αφράτη, ο οποίος στηρίζει τις ενέργειές μας, παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια τεχνογνωσίας και υπολογισμών δίπλα μας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, δόθηκαν δωρεάν περισσότερα από 100 κιλά παγωτού σοκολάτας που είχαν παρασκευαστεί και υπολογιστεί από το μηδέν χάρη στη μέθοδο Formulation.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν 20 διαφορετικά παγωτά σοκολάτας με αγνές πρώτες ύλες και χωρίς έτοιμες πάστες, μείγματα και συντηρητικά.

Με ενδιαφέρον ενημερώθηκαν επίσης και για τα διατροφικά στοιχεία των παγωτών που αναγράφονταν στις διατροφικές ετικέτες, τις οποίες δημιούργησε η ομάδα της FnA Company.

Ευχαριστούμε τον CEO του ζαχαροπλαστείου «Κωνσταντίνου & Ελένης» και καλό φίλο Σπύρο Αφράτη για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει κάθε φορά, αλλά και τη μητέρα του Ελένη για την υπέροχη φιλοξενία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε αυτή τη συνεργασία να εξελίσσεται μέσα από τέτοιου είδους δράσεις και είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις.