Blog
Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου: Eφάπαξ (με τους προσωπικούς σας κωδικούς) από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστής)
Tρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Online βιντεομαθήματα (Παρουσίαση θεωρίας και συνταγών μέσω βιντεοσκοπημένου μαθήματος υψηλής ανάλυσης)
Κόστος Webinar: 550 ευρώ (*Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)
Θεματολογία σεμιναρίου:
- Εισαγωγή στην τεχνολογία του παγωτού
- Τεχνολογική ανάλυση των συστατικών του παγωτού (σάκχαρα, λιπαρά, ΣΥΑΛ, συνολικά στερεά, λακτόζη, πρωτεΐνες, σταθεροποιητές – γαλακτωματοποιητές, νερό)
- Τεχνολογική εξήγηση μηχανημάτων και διαδικασιών παγωτού (Παγωτομηχανή, Παστεριωτής, Shock Freezer, Direct & Classic Method)
- Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων (τεχνολογικές ιδιότητες)
- Βασικοί παράμετροι τεχνολογίας παγωτού
- Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
- Σχετική γλυκύτητα (POD)
- Ανάλυση παραμέτρων (ΣΥΑΛ, λιπαρά, συνολικά στερεά)
- Μέθοδος εξισορρόπησης συνταγής (Formulation)
- Βιντεοσκοπημένες συνταγές βήμα-βήμα
- Ολοκληρωμένο booklet 15 συνταγών (παγωτό φιστίκι, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα, λευκή σοκολάτα passion fruit, πραλίνα φουντουκιού, σοκολάτα – βατομουρο, σοκολάτα γάλακτος, banoffee, γιαούρτι, philadelphia κ.α) (Base 50)
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
- Aπεριόριστη πρόσβαση στα βίντεο του σεμιναρίου
- Υλικό θεωρίας (pdf)
- Booklet συνταγών
- Υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
- Skype Call διάρκειας 1 ώρας για επίλυση αποριών
- Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
- 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την αγορά του σεμιναρίου, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα.