Blog
Σεμινάριο Soft Served Premium Gelato
















Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
- Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
- Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ημέρες θεωρία και πράξη
- Συνολική διάρκεια προγράμματος: 12 ώρες
- Ημερομηνίες διεξαγωγής: Κατόπιν συνεννόησης σε prive επίπεδο ή σε τμήμα 3-4 ατόμων
- Ώρες διεξαγωγής: 10:00-16:00
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: Pastry Chefs – Consultant Chefs, τεχνικούς εταιρειών, R&D Developers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τεχνολόγους τροφίμων ή ζαχαροπλάστες που θέλουν να εμβαθύνουν στην τεχνολογία τροφίμων και στους υπολογισμούς της ζαχαροπλαστικής.
- Κόστος συμμετοχής:
1500 ευρώ + ΦΠΑ (για τμήμα 3-4 ατόμων)
1800 ευρώ + ΦΠΑ (για prive επίπεδο εντός έδρας)
Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα
Αναλυτική παρουσίαση:
Ετοιμαστείτε να μάθετε τα μυστικά πίσω από το τέλειο soft-served gelato.
Σε αυτό το σεμινάριο, θα ανακαλύψουμε μοναδικές συνταγές για premium αλλά και οικονομικές επιλογές. Στόχος μας να καλύψετε τις ανάγκες του καταστήματός σας.
Θα μάθετε πρακτικές τεχνικές για τη δημιουργία εντυπωσιακών γεύσεων, αναλυτικές συμβουλές για τη σωστή χρήση και συντήρηση των μηχανών soft served.
Στο σεμινάριο αυτό θα ασχοληθούμε με το:
- Τι είναι το soft-served gelato και πώς διαφέρει από το παραδοσιακό παγωτό.
- Ποιες είναι οι διαφορές στη σύνθεση της συνταγής, σε σχέση με ένα κανονικό παγωτό.
- Ποια είναι τα είδη των διαφορετικών μηχανών soft (gravity & pump).
- Πώς υπολογίζουμε το ποσοστό διόγκωσης μιας συνταγής soft.
- Ποια η διόγκωση και πώς επηρεάζει το τελικό προϊόν.
- Πώς θα αυξήσετε τις μερίδες ανά ώρα και πώς θα βελτιώσετε το περιθώριο κέρδους σας.
- Πώς η θερμοκρασία σερβιρίσματος επηρεάζει τη γεύση και την υφή του soft-served.
- Ποια σάκχαρα θα πρέπει να επιλέξετε για το soft-served και γιατί.
- Πώς η οξύτητα των φρούτων επηρεάζει τη συνταγή του soft-served.
Στο σεμινάριο θα φτιάξουμε τις παρακάτω συνταγές:
- Λευκή βάση Soft Served με σταθεροποιητή 5gr
- Soft γιαούρτι (με 30% φρέσκο γιαούρτι και 50% φρέσκο γιαούρτι)
- Soft γιαούρτι με βάση το φρούτο (γιαούρτι με φράουλα, γιαούρτι με βατόμουρο)
- Soft βανίλια (premium και low cost)
- Soft παγωτό σοκολάτας (premium, low cost)
- Soft παγωτό με βάση το κακάο (premium, low cost)
- Soft παγωτό με όξινα φρούτα (passion fruit, λεμόνι)
- Soft παγωτό με κόκκινα φρούτα (βατόμουρο, φράουλα)
- Soft σορμπέ φράουλα
- Soft σορμπέ λεμόνι
- Soft σορμπέ βατόμουρο
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοθούν:
-
- Booklet σεμιναρίου
- Δωρεάν 3μήνη πρόσβαση στο λογισμικό FnA Method. Μετά τη λήξη της συνδρομής, απαιτείται ανανέωση αξίας 750€ και 130€ ανανέωση για κάθε επόμενη χρονιά (updates)
- Προσφέρεται καφές και μεσημεριανό (στα τμήματα των γκρουπ)
- Αν το σεμινάριο πραγματοποιείται σε prive επίπεδο, όλα τα έξοδα πρώτων υλών, μετακίνησης, διαμονής και διατροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά την εκάστοτε επιχείρηση.
©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Δήλωσε το ενδιαφέρον σου ή ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες






