Blog
Soft Served Gelato
















Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:
- Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
- Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ημέρες θεωρία και πράξη
- Συνολική διάρκεια προγράμματος: 12 ώρες
- Ημερομηνίες διεξαγωγής: Κατόπιν συνεννόησης σε prive επίπεδο ή σε τμήμα 3-4 ατόμων
- Ώρες διεξαγωγής: 10:00-16:00
-
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: Pastry Chef – Consultant Chef, τεχνικούς εταιρειών, R&D Developers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τεχνολόγους τροφίμων ή ζαχαροπλάστες που θέλουν να εμβαθύνουν στην τεχνολογία τροφίμων και στους υπολογισμούς της ζαχαροπλαστικής.
- Κόστος συμμετοχής:
- 1500 ευρώ + ΦΠΑ (για τμήμα 3 – 4 ατόμων)
- 1800 ευρώ + ΦΠΑ (για prive επίπεδο, εντός έδρας)
- Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο στον δικό σας χώρο επικοινωνήστε μαζί μας για κόστος και διαθεσιμότητα.
Συμπλήρωσε το κινητό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα
Αναλυτική παρουσίαση θεματολογίας σεμιναρίου:
Στόχος:
Θεματολογία σεμιναρίου:
Είσαι έτοιμος να μάθεις τα μυστικά πίσω από το τέλειο soft-serve gelato; Σε αυτό το σεμινάριο, θα ανακαλύψουμε μοναδικές συνταγές για premium αλλά και οικονομικές επιλογές, ώστε να καλύψεις τις ανάγκες του καταστήματός σου. Θα μάθεις πρακτικές τεχνικές για τη δημιουργία εντυπωσιακών γεύσεων, αναλυτικές συμβουλές για τη σωστή χρήση και συντήρηση των μηχανών soft served.
Στο σεμινάριο αυτό θα ασχοληθούμε με:
- Τι είναι το soft-serve gelato και πώς διαφέρει από το παραδοσιακό παγωτό;
- Ποιές οι διαφορές ώς προς την σύνθεση της συνταγής σε σχέση μέ ένα κανονικό παγωτό;
- Ποία είναι τα είδη των διαφορετικών μηχανών soft (gravity & pump)
- Πώς υπολογίζουμε το ποσοστό διόγκωσης μιας συνταγής soft;
- Πώς ή διόγκωση και πώς επηρεάζει το τελικό προϊόν.
- Πώς να αυξήσεις τις μερίδες ανά ώρα και να βελτιώσεις το περιθώριο κέρδους σου.
- Πώς η θερμοκρασία σερβιρίσματος επηρεάζει τη γεύση και την υφή του soft-serve;
- Ποια σάκχαρα να επιλέξω για το soft-serve και γιατί;
- Πώς η οξύτητα των φρούτων επηρεάζει τη συνταγή του soft-serve;
Στο σεμινάριο αυτό θα φτίαξουμε τις παρακάτω συνταγές:
- Λευκή βάση Soft Served με σταθεροποιητή 5γρ
- Soft γιαούρτι (με 30% φρέσκο γιαούρτι και με 50% φρέσκο γιαούρτι)
- Soft γιαούρτι με βάση το φρούτο (Γιαούρτι με φράουλα, Γιαούρτι με βατόμουρο)
- Soft βανίλια(premium και low cost)
- Soft παγωτό σοκολάτας (premium, low cost)
- Soft παγωτό με βάση το κακάο (premium, low cost)
- Soft παγωτο με οξινα φρούτα (Passion fruit, Λεμόνι)
- Soft παγωτό με κόκκινα φρούτα (Βατόμουρο, Φράουλα)
- Soft σορμπε φράουλα
- Soft σορμπε λεμόνι
- Soft σορμπε βατόμουρο
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοθούν:
- Booklet σεμιναρίου
- Δωρεάν 3μήνη πρόσβαση στο λογισμικό FnA Method. Μετά τη λήξη της συνδρομής απαιτείται ανανέωση αξίας 750€ και 130€ ανανέωση για κάθε επόμενη χρονία (updates)
- Προσφέρεται καφές και μεσημεριανό (στα τμήματα των γκρούπ)
- Αν το σεμινάριο πραγματοποιείται σε prive επίπεδο, όλα τα εξόδα πρώτων υλών, μετακίνησης, διαμονής και διατροφής επιβαρρύνουν αποκλειστικά την εκάστοτε επιχείρησ
©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Δήλωσε το ενδιαφέρον σου ή ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες






