Webinar Σεμινάριο Τεχνολογίας Παγωτού Επίπεδο 1

125258467_205922830935826_6506686626276475147_o


Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

  • Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ώρες (παρουσίαση, ερωτήσεις-απαντήσεις)
  • Ημερομηνίες Διεξαγωγής: κατόπιν συνεννόησης (prive επίπεδο)
  • Ώρες διεξαγωγής: 18:00-20:00
  • Κόστος Συμμετοχής: 200 ευρώ

Έκπτωση για μαθητές σχολών: -10% (Χρήση Κουπονιου ”Student2021” στο eshop)

Προσφορά -20% έκπτωση στα Webinar Σεμινάρια μας έως και 19/03/2021. (Χρησιμοποίησε τον Εκπτωτικό κωδικό fnaseminars2021)

Έκπτωση -30% Για χρήστες του λογισμικού FnA Method (Χρήση Κουπονιου ” fnamethoduser” στο eshop)

Θεματολογία Σεμιναρίου:

  • Παράμετροι Παγωτού (Αρχικής και Τελικής Συνταγής)
  • Διαδικασία Παρασκευής
  • Τεχνολογική ανάλυση σακχάρων (ποσοστά χρήσης και ιδιότητες)
  • Αντιψυκτική ισχύ (PAC)
  • Σχετική γλυκύτητα (POD)
  • Ανάλυση Συνταγής Παγωτού (Νeutro5).
  • Παράμετροι Σορμπέ Φρούτων (Ποσοστά Χρήσης Φρούτων)
  • Ανάλυση Συνταγής Σορμπέ Φράουλα (Neutro5)
  • Υπολογισμός Ποσοστού Διόγκωσης

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Υλικό Θεωρίας (pdf σημειώσεις)
  • Υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου.
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης (Ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method.

Σημαντικές Σημειώσεις για το Webinar:

  • Η εισήγηση του σεμιναρίου γίνεται σε online σύνδεση μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
  • Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της παρακολούθησης έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους μέσα από το online chat, καθώς στο τέλος της παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.
  • Μετά το τέλος του σεμιναρίου, ο κάθε συμμετέχων δικαιούται να λάβει επιπλέον 1 ώρα έξτρα υποστήριξης.

Ο σύνδεσμος του σεμιναρίου θα σας αποσταλθεί 1 ήμερα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του.

©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Εάν έχεις κάνει εγγραφή στο σεμινάριο συνδέσου με τους προσωπικούς σου κωδικούς εδώ!