12


Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου: Eφάπαξ (με τους προσωπικούς σας κωδικούς) απο οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστής)

Tρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Online βιντεομαθήματα (Παρουσίαση θεωρίας και συνταγών μέσω βιντεοσκοπημένου μαθήματος υψηλής ανάλυσης HD 1080p)

Κόστος Webinar: 450 ευρώ (*Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)

Θεματολογία σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στην τεχνολογία των σορμπέ
  • Τεχνολογική ανάλυση των συστατικών του σορμπέ (φρούτα, πουρέδες φρούτων, σάκχαρα, σταθεροποιητές, φυτικές ίνες)
  • Το διαθλασίμετρο και ο ρόλος των brix σε μια συνταγή σορμπέ
  • Τεχνολογική εξήγηση μηχανημάτων και διαδικασιών σορμπέ (Παγωτομηχανή, Shock Freezer, Direct & Classic Method) 
  • Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων
  • Βασικοί παράμετροι τεχνολογίας σορμπέ
  • Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
  • Σχετική γλυκύτητα (POD)
  • Μέθοδος εξισορρόπησης συνταγής (Formulation)
  • Βιντεοσκοπημένες συνταγές βήμα-βήμα
  • Ολοκληρωμένο booklet συνταγών (σορμπέ φράουλα, βατόμουρο, λεμόνι, βερίκοκο, mango-passion fruit, σύκο) (Base 50)

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Aπεριόριστη πρόσβαση στα βίντεο του σεμιναρίου
  • Υλικό θεωρίας (powerpoint)
  • Booklet συνταγών
  • Υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
  • Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την αγορά του σεμιναρίου, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα.

Εάν έχεις κάνει εγγραφή στο σεμινάριο συνδέσου με τους κωδικούς σου εδώ! Αφού συνδεθείς πάτα στο ''πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου'' για να μεταβείς στην επόμενη σελίδα. *Πρόσβαση στην σελίδα αυτή έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι συνδρομητές. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ή πρόσβαση δεν θα είναι διαθέσιμη.

©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου ή ζήτησε μας περισσότερες πληροφορίες