Blog
Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου: Eφάπαξ (με τους προσωπικούς σας κωδικούς) απο οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστής)
Tρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Online βιντεομαθήματα (Παρουσίαση θεωρίας και συνταγών μέσω βιντεοσκοπημένου μαθήματος υψηλής ανάλυσης HD 1080p)
Κόστος Webinar: 450 ευρώ (*Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)
Θεματολογία σεμιναρίου:
- Εισαγωγή στην τεχνολογία των σορμπέ
- Τεχνολογική ανάλυση των συστατικών του σορμπέ (φρούτα, πουρέδες φρούτων, σάκχαρα, σταθεροποιητές, φυτικές ίνες)
- Το διαθλασίμετρο και ο ρόλος των brix σε μια συνταγή σορμπέ
- Τεχνολογική εξήγηση μηχανημάτων και διαδικασιών σορμπέ (Παγωτομηχανή, Shock Freezer, Direct & Classic Method)
- Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων
- Βασικοί παράμετροι τεχνολογίας σορμπέ
- Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
- Σχετική γλυκύτητα (POD)
- Μέθοδος εξισορρόπησης συνταγής (Formulation)
- Βιντεοσκοπημένες συνταγές βήμα-βήμα
- Ολοκληρωμένο booklet συνταγών (σορμπέ φράουλα, βατόμουρο, λεμόνι, βερίκοκο, mango-passion fruit, σύκο) (Base 50)
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
- Aπεριόριστη πρόσβαση στα βίντεο του σεμιναρίου
- Υλικό θεωρίας (powerpoint)
- Booklet συνταγών
- Υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
- Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
- 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την αγορά του σεμιναρίου, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα.