Βιντεοσκοπημένο σεμινάριο
Nut to Spread

 

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου: Eφάπαξ (με τους προσωπικούς σας κωδικούς) από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστής)

Tρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Online βιντεομαθήματα (Παρουσίαση συνταγών μέσω βιντεοσκοπημένου μαθήματος υψηλής ανάλυσης)

  • Θεματολογία σεμιναρίου:
  • Εισαγωγική περιγραφή τεχνολογίας σοκολάτας, στάδια παραγωγής σοκολάτας και κακάο.
  • Ανάλυση τεχνολογικών παραμέτρων και τεχνικών χαρακτηριστικών για την παραγωγή των spread
  • Τεχνολογική ανάλυση βουτύρου κακάο, πολυμορφισμός, στάδια κρυστάλλωσης, προυποθέσεις και μεθόδοι κρυσταλλοποίησης βουτύρου κακάο.

Ολοκληρωμένο booklet συνταγών:

  • Spread 50% Φουντούκι (Grinder stone)
  • Spread 20% Φουντούκι (Grinder stone) 
  • Spread σοκολάτας extra bitter (Fast method)
  • Spread φουντουκιού με σοκολάτα (Fast method)
  • Spread σοκολάτας γάλακτος (Fast method) 
  • Spread λευκής καραμελωμένης σοκολάτας ή λευκής (Fast method)

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Aπεριόριστη πρόσβαση στα βίντεο του σεμιναρίου
  • Booklet συνταγών (με αναλυτικές οδηγίες για την παρασκευή των variegato)
  • Υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
  • Skype Call διάρκειας 1 ώρας για επίλυση αποριών
  • Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την αγορά του σεμιναρίου, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα

Εάν έχεις κάνει εγγραφή στο σεμινάριο συνδέσου με τους κωδικούς σου εδώ! Αφού συνδεθείς πάτα στο ''πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου'' για να μεταβείς στην επόμενη σελίδα. *Πρόσβαση στην σελίδα αυτή έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι συνδρομητές. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ή πρόσβαση δεν θα είναι διαθέσιμη.

©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.