Blog
Βιντεοσκοπημένο σεμινάριο
Nut to Spread
Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder
Πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου: Eφάπαξ (με τους προσωπικούς σας κωδικούς) από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστής)
Tρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Online βιντεομαθήματα (Παρουσίαση συνταγών μέσω βιντεοσκοπημένου μαθήματος υψηλής ανάλυσης)
- Θεματολογία σεμιναρίου:
- Εισαγωγική περιγραφή τεχνολογίας σοκολάτας, στάδια παραγωγής σοκολάτας και κακάο.
- Ανάλυση τεχνολογικών παραμέτρων και τεχνικών χαρακτηριστικών για την παραγωγή των spread
- Τεχνολογική ανάλυση βουτύρου κακάο, πολυμορφισμός, στάδια κρυστάλλωσης, προυποθέσεις και μεθόδοι κρυσταλλοποίησης βουτύρου κακάο.
Ολοκληρωμένο booklet συνταγών:
- Spread 50% Φουντούκι (Grinder stone)
- Spread 20% Φουντούκι (Grinder stone)
- Spread σοκολάτας extra bitter (Fast method)
- Spread φουντουκιού με σοκολάτα (Fast method)
- Spread σοκολάτας γάλακτος (Fast method)
- Spread λευκής καραμελωμένης σοκολάτας ή λευκής (Fast method)
Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:
- Aπεριόριστη πρόσβαση στα βίντεο του σεμιναρίου
- Booklet συνταγών (με αναλυτικές οδηγίες για την παρασκευή των variegato)
- Υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
- Skype Call διάρκειας 1 ώρας για επίλυση αποριών
- Βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονική)
- 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την αγορά του σεμιναρίου, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα