Webinar Σεμινάριο Τεχνολογίας Σορμπέ Επίπεδο 1

1

 

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – Founder

Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ώρες (Παρουσίαση, Ερωτήσεις – Απαντήσεις)

• Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Κατόπιν συνεννόησης

Κόστος Συμμετοχής: 260 ευρώ

Θεματολογία σεμιναρίου:

  • Θεωρία για sorbet φρούτων
  • Aνάλυση νομοθεσίας (Sorbet Plein Fruit, Sorbet Νοrmal)
  • Βασική συνταγή σιροπιού για όλα τα σορμπέ
  • Ολοκληρωμένο booklet συνταγών
  • Διαδικασία παρασκευής
  • Εισαγωγική ανάλυση σακχάρων
  • Η χρήση του διαθλασίμετρου (Brixometer)
  • Αντιψυκτική ισχύς (PAC)
  • Σχετική γλυκύτητα (POD)
  • Aναλυτικός πίνακας συνταγής
  • Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Μαζί με το σεμινάριο παρέχεται:

  • Υλικό Θεωρίας 
  • Υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου μετά το σεμινάριο
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης (Ηλεκτρονική)
  • 10% έκπτωση για το λογισμικό FnA Method
Για την κατοχύρωση της θέσης σας απαιτείται 50% προκαταβολή ενώ η εξόφληση πραγματοποιείται πριν την έναρξη του σεμιναρίου. 

©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Εάν έχεις κάνει εγγραφή στο σεμινάριο συνδέσου με τους προσωπικούς σου κωδικούς εδώ!