Nut to Spread Formulation – Υλικού Σεμιναρίου

Oλοκληρωμένo προγράμμα εκπαίδευσης τεχνολογίας σοκολάτας bean to bar formulation Bean to Bar Seminar Technology #Formulation! ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗΣ FNA METHOD ©Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του σεμιναρίου αποτελεί αντικείμενο…

Continue ReadingNut to Spread Formulation – Υλικού Σεμιναρίου

Σεμινάριο Soft Served Gelato

Soft Served Gelato Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:  Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO - Founder Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ημέρες θεωρία και πράξη  Συνολική διάρκεια προγράμματος: 12 ώρες Ημερομηνίες διεξαγωγής: Κατόπιν συνεννόησης σε prive…

Continue ReadingΣεμινάριο Soft Served Gelato

Βιντεοσκοπημένο σεμινάριο Nut to Spread

Βιντεοσκοπημένο σεμινάριο Nut to Spread  Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO – FounderΠρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου: Eφάπαξ (με τους προσωπικούς σας κωδικούς) από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (κινητό, tablet, υπολογιστής)Tρόπος…

Continue ReadingΒιντεοσκοπημένο σεμινάριο Nut to Spread

Lolita’s Gelato: Φεστιβάλ παγωτού σοκολάτας στη μαγευτική Σαντορίνη

Lolita's Gelato: Φεστιβάλ παγωτού σοκολάτας στη μαγευτική Σαντορίνη Το καλοκαίρι του 2024 ήταν γεμάτο φεστιβάλ και στη Σαντορίνη η σοκολάτα είχε την τιμητική της!Εκεί συναντήσαμε τον Αποστόλη Τσολάκο, ιδιοκτήτη του…

Continue ReadingLolita’s Gelato: Φεστιβάλ παγωτού σοκολάτας στη μαγευτική Σαντορίνη