Workshop σεμινάριο Semifreddo

Workshop σεμινάριο Semifreddo Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου: Εισηγητής Σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO - Founder Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες (Workshop & Θεωρία) Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 08/03/2023 Τρόπος διεξαγωγής: Διά ζώσης στις εγκαταστάσεις μας Τοποθεσία: Μάχης Κρήτης 41Α,…

Continue ReadingWorkshop σεμινάριο Semifreddo

Επινοικίαση εργαστηρίου FnA Academy

Επινοικίαση εργαστηρίου FnA Academy Αναζητάς ένα χώρο για να δοκιμάσεις τις καινούργιες σου συνταγές, τα νέα σου μενού ή να πραγματοποιήσεις το δικό σου σεμινάριο; Ο πλήρως εξοπλισμένος χώρος της…

Continue ReadingΕπινοικίαση εργαστηρίου FnA Academy

Workshop σεμινάριο tarts

Workshop σεμινάριο tarts Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου:Εισηγητής Σεμιναρίου: Γιάννης Κορνάρος, Pastry chefΤο workshop σεμινάριο για τις τάρτες απευθύνεται σε επαγγελματίες ή φοιτητές σχολών που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε αυτή…

Continue ReadingWorkshop σεμινάριο tarts

Βασικές αρχές ζαχαροπλαστικής για τον τεχνήτη του παγωτού

Βασικές αρχές ζαχαροπλαστικής για τον τεχνίτη του παγωτού Προηγούμενο Επόμενο Βασικές πληροφορίες σεμιναρίου: Εισηγητής σεμιναρίου: Σκουρογιαννάκης Γιάννης, CEO - FounderΔιάρκεια σεμιναρίου: 2 ημέρεςΣυνολική διάρκεια προγράμματος: 16 ώρεςΗμερομηνίες διεξαγωγής: Κατόπιν συνεννόησης σε prive…

Continue ReadingΒασικές αρχές ζαχαροπλαστικής για τον τεχνήτη του παγωτού